Suonensisäiset suonet – Todelliset tarinat

Marilyn Adams, 62, vastaanottovirkailija, oli hänen suonikohjujaan sidottu ja riisuttu.

Ensimmäisen kerran huomasin suonikohjuja, kun poikani syntyi vuonna 1978. Heidän on ajettava perheessä, sillä äitini ja sisareni kärsivät myös heistä.

Olin aina ylpeä jalkoistani. Opetin 10 vuoden ajan linjatanssia ja usein pukeutui melko lyhyisiin hameisiin, mutta kun sain vanhemman, suonikohjueni pahensi. Kun he saivat lumpieristä, tulin hyvin itsetietoiseksi heistä ja heillä oli tukisukat, jotka kätkivät heidät.

Iltatyöni liittyy paljon seisomaan. Palvelin drinkkejä hotellin baarin takaa ja suonet olivat epämiellyttäviä, kun olin tekemässä tätä, samoin kuin ruma. Kun keskustelin lääkärilleni, minulle vietiin asiantuntija, joka sanoi, että tunsin ja näyttäisin paljon paremmalta, jos heidät sidottiin ja hävitettäisiin.

Menin sairaalaan aikaisin keskiviikkoaamuna ja kirurgi merkitsi suoneni. Minulla oli yleinen anestesia, joten en muista kovin paljon leikkauksesta.

Kun tulin ympäri, olin kuppi teetä ja paahtoleipää ja sitten ystävä ajoi minut kotiin. Minulla oli loppuviikkoa pois ja palasin töihin seuraavana maanantaina.

Se ei kesti kauan, jotta voisin palata normaaliksi, kiitos hyvästä. Kokeilen paljon koiran kanssa ja rakastan rock and roll, joten minulla ei olisi ollut pitkää toipumisaikaa. Mutta en ollut jumissa kotona, koska pystyin ajamaan muutaman päivän sisällä.

Minulle toiminta oli todella onnistunut. Jalkani eivät mene enempää ja parasta mitä olen päässyt eroon kamalaisesta epätasaisuudesta. Itse asiassa kaksi vuotta sitten olin Dawlish Calendar Girl ja jalat käytettiin kalenterin kannessa. Lisäsimme yli 2000 puntaa hyväntekeväisyyteen.

Selvitä, mitä olette odottamassa, jos hyväksyt sairaalasta sairaalaan, mukaan lukien neuvoja hoidon hyväksynnästä