Lannerangan purkuleikkaus – Ronin tarina

Useiden pienyritysten puheenjohtaja Ron Oxburgh onnistui menestyksellisesti lannerangan purkuleikkaukseen.

Aloin tuntea pistelyä varpaissani, jotka vähitellen huonontuivat “, Ron sanoo.” Menetin jonkin verran tunnea jaloissani ja oli hyvin heikko. Minäkin pudonnut. Oli ilmeistä, että jotain oli väärässä, ja kun keskustelimme GP: n, ystävien ja kollegoiden kanssa, minua kutsuttiin konsulttiin Lontoon Hammersmith-sairaalassa.

Onneksi minun ei tarvinnut odottaa liian kauan toimintaani. Minulle annettiin yleinen anestesia ja asetettiin sitten kaarimaisen pöydän ympärille, jotta venytellä selkääni ja erotan nikamat. Kirurgi teki 15-tuumaisen viillon alas selkärankaani, helpotti lihaksia toiselle puolelle ja ryhtyi toimimaan, poistaen asteittain sisäiset kasvut.

Tunsin melko kovaa ja sekavaa, kun tulin ympäriinsä, mutta se palasi jalkani hetkessä. Menin kotiin kolmen ja puolen päivän kuluttua ja pystyin käymään toimistossa viikon kuluttua. Olen luonnollisesti aktiivinen ja hyvin määritelty, eikä ole epäilystäkään siitä, että tämä nopeuttaa elpymistä. Olin kävelyä ilman tikkuja kolmen viikon kuluttua eikä koskaan katsonut taaksepäin. Epämukavuutta on kulunut, eikä minulla ole enää ollut haittaa. Olen nyt takaisin vuoren kävelyyn. Ilmeisesti en näe arkaa, mutta minulle on kerrottu, ettei se ole erityisen havaittavissa.

Kun menin takaisin katsomaan kirurgiani vuotta myöhemmin, hän ei voinut uskoa liikkuvuuttaan. Se on todella hyvä kuin koskaan.